Zwangerschap
Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!

Er breekt een nieuwe fase in je leven aan. Je gaat een bijzondere tijd tegemoet, met momenten van geluk maar ook met vragen, veel keuzes en onzekerheid. Voor nu, maar ook straks in je kraamtijd.

Je bent op zoek naar een kraamverzorgende, die er voor jou en je gezin is, die begrijpt wat jij wilt en die weet wat er in jouw leven speelt. Kraamzorg Sadie wil je hierbij helpen en je een onvergetelijke kraamtijd bezorgen die naadloos aansluit op je zwangerschap.

Omdat elke zwangerschap en geboorte uniek is, stem ik dit af op jouw wensen en verwachtingen, uiteraard binnen mijn mogelijkheden. Gedurende de kraamtijd leer je steeds meer, zodat je aan het eind van de kraamweek, zelfverzekerd in je nieuwe rol als ouder staat. Een gelukkig nieuw leven, dat wensen wij iedere baby en zijn ouders toe.Aanmelden

Nu je weet dat je zwanger bent, neem je contact op met een verloskundige. Zij zal je tijdens jouw zwangerschap informeren en begeleiden. Vanaf de twaalfde week van je zwangerschap kan je de kraamzorg gaan regelen. Hoe vroeger je je zwangerschap aanmeldt, hoe groter de kans op beschikbaarheid. Uiteindelijk is het belangrijk dat jij je goed voelt bij je keuze, zodat je aan het eind van de kraamweek zelfverzekerd in je nieuwe rol als ouder staat en op eigen kracht verder gaat. Meld je aan voor Kraamzorg Sadie:


  


Intakegesprek 

Rond de 34ste week van je zwangerschap zal de intake plaatsvinden. Is het jullie eerste kindje, dan kom ik bij je langs en bij een volgend kindje zal de intake vaak telefonisch plaatsvinden. Is er een medische indicatie of vind je het toch fijner om mij eerst te zien, dan spreken we bij jou thuis af.

Tijdens de intake bespreken we onder andere;


– het verloop van de zwangerschap
– je persoonlijke situatie
– waar je wilt bevallen
– welke voeding je wilt geven
– indicatie van het aantal kraamuren
– wensen en verwachtingen

Het gesprek duurt ongeveer 1 uur en wordt door je zorgverzekeraar vergoed, vanuit de basiszorg!