Welkom bij Kraamzorg SadieHet krijgen van een baby is een unieke ervaring voor jou, maar ook voor de kraamverzorgende, telkens weer. Het zal je leven veranderen, zeker als het je eerste kindje is. Vooraf lijken negen maanden een lange tijd om je voor te bereiden op wat er allemaal gaat komen, maar je zult merken dat de tijd omvliegt en er veel te regelen valt.


Je bent dus zwanger en op zoek naar kraamzorg voor uw baby? 


Vind je professionaliteit, aandacht en gezelligheid belangrijk tijdens de kraamweek, dan ben je bij mij op het juiste adres. 1 van de dingen die goed geregeld moet worden is jouw kraamzorg. Als jouw kindje eenmaal geboren is, wil je natuurlijk genieten van een rustige kraamtijd zonder zorgen – een tijd waarin je alle aandacht kunt geven aan jouw pasgeboren baby. 


 

 

 

 

 

  

 

 

Over mij


Mijn naam is Sadie Voorn,


de eigenaresse van Kraamzorg Sadie. Zo'n 16 jaar geleden ben ik voor het eerst zelf ervaringsdeskundige geworden, want toen werd ik voor het eerst trotse moeder van een zoon en 6 jaar later werd ik gezegend met nog een prachtige dochter. 


Sinds 2018 ben ik na mijn opleiding, het mooiste vak van de wereld gaan uitoefenen als kraamverzorgende. Dit was altijd al mijn droom om te gaan doen, maar omdat ik heel vroeg mijn eerste kind kreeg zijn die dromen pas in 2018 werkelijkheid geworden.


Een goede kraamverzorgende is voor een groot deel bepalend voor een geslaagde kraamweek!  De professionaliteit, de persoonlijke aandacht, liefde voor het vak en ervaring, maakt dat Kraamzorg Sadie er een bijzondere tijd van gaat maken. Kleinschalige en persoonlijke kraamzorg maakt mijn Kraamzorg uniek.


De continuïteit van zorg en het goed afstemmen van de wensen in het gezin tijdens de kraamperiode zijn de uitgangspunten voor mij. Hiermee creëer ik rust en vertrouwen in het nieuwe gezin. Ik wens je alvast een fijne zwangerschap toe en ik hoop dat ik jouw kraamtijd mag verzorgen.Met vriendelijke groet,


Sadie Voorn (
Kraamzorg Sadie)